Lok Samiti

Sanjeevani Booti

Kezdőlap

Az Alapítványról

Hírek, események

Tevékenységeink

Indiáról bővebben

Képek

"Sosem tudhatod, milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel, eredményük sem lesz."           

Támogató magánszemélyek

A fenti szervezeteken túl hálás köszönettel tartozunk mindazon magánszemélyeknek, akik bizalmukkal, önkéntes munkájukkal és egyes programjainkhoz való anyagi hozzájárulásukkal támogatnak minket céljaink elérésében.

Kapcsolat:

ChanceIndia - Esély Indiának Alapítvány

1065 Budapest, Hajós utca 39. III. / 1

info@chanceindia.org

A Lok Samiti egy indiai non-profit szervezet, amely a ’Fogadj örökbe!’ és az ’Önkéntesek Indiában’ programjaink szervezésében működik közre. Elsősorban a programba bevont falusi gyerekek kiválasztásában és tanulmányaik előrehaladásának nyomonkövetésében segít számunkra, valamint Indiában dolgozó önkénteseink részt veszenk a Lok Samiti munkájában is. Ha többet szeretnél megtudni róluk, kérlek látogass el a honlapjukra.

A Sanjeevani Booti egy indiai non-profit szervezet, amely a ’Fogadj örökbe!’ és az ’Önkéntesek Indiában’ programjaink szervezésében működik közre. Elsősorban a programba bevont városi gyerekek kiválasztásában és tanulmányaik előrehaladásának nyomonkövetésében segít számunkra, illetve aktív támogatást nyújt önkénteseink számára indiai életük és munakvégzésük megszervezésében. Ha többet szeretnél megtudni róluk, kérlek látogass el a honlapjukra.