Támogatott falusi gyerekek

Az Alapítványról

 

A ChanceIndia – Esély Indiának Alapítvány oktatási, munkáhozsegítési és közösségi önsegítő programokat indít be Indiában, helyi segélyszervezetekkel és  önkéntesekkel együttműködve. Tevékenységünk során elsősorban olyan szervezési és közösségfejlesztési segítséget nyújtunk, amelyek elősegítik, hogy az adott közösség, település lakói maguk érjenek el pozitív változásokat mind személyes életükben, mind a közösség egészét tekintve.

Alapítványunk alapfilozófiája, hogy a támogatóinktól az egyes programjainkra kapott összegeket teljes egésszében és kizárólag a támogatáskor megjelölt célra fordítjuk, a befizetett pénzekből nem fedezünk semmiféle szervezet-működési, adminisztrációs vagy utazási költséget. A befizetett pénz elköltéséről minden esetben tételesen elszámolunk, erre a célra szolgál a jobb oldalon található ’Pénzügyi elszámolás’ menüpont, ahol az Alapítvány programajival kapcsolatos teljes pénzügyi elszámolás és az ezeket alátámasztó bizonylatok is megtekinthetők.

Annak érdekében, hogy minden rendelkezésre álló erőforrásunkat ténylegesen az arra rászorulók segítésére tudjuk felhasználni, Alapítványunk kizárólag önkéntesek segítségével dolgozik, nincs fizetett alkalmazottja. Ha egyetértesz céljainkal és esetleg szeretnél segíteni nekünk, akkor csatlakozz hozzánk Te is, hiszen rengeteg mindent tehetsz Te magad is. Erről részleteket a ’Hogyan segíthetsz?’ menüpont alatt olvashatsz.

Sokan megkérdezik tőlünk, hogy miért pont India? Mi azt gondoljuk, hogy talán itt a legnagyobb a nyomor a világban, százmilliók élnek nincstelenül, sokan közülük az utcán, és külső segítség nélkül esélyük sincs ebből a helyzetből kitörni. Az ’Indiáról bővebben’  menüpont alatt erről további információkat találhatsz. .

 

 

Kezdőlap

Az Alapítványról

Hírek, események

Tevékenységeink

Indiáról bővebben

Képek

"Sosem tudhatod, milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel, eredményük sem lesz."           

Pénzügyi elszámolás

Támogatóink

Médiamegjelenések

Hogyan segíthetsz?

Kapcsolat

Kapcsolat:

ChanceIndia - Esély Indiának Alapítvány

1065 Budapest, Hajós utca 39. III. / 1

info@chanceindia.org