Tevékenységeink

A táv-örökbefogadási programunk célja, hogy segítséget nyújtson azoknak a gyerekeknek, akik a családjuk szegénysége miatt nem tudnak iskolába járni. A gyerekek a szüleikkel maradnak, azonban a támogatójuk anyagi segítsége lehetővé teszi számukra, hogy tanulhassanak és ezzel talán egy kicsit jobb életük legyen a jövőben.

ˇ Részletek...

India méltán híres a gyönyörű selymeiről, viszont azok készítői gyakran nagy nyomorban élnek, így arra gondoltunk, hogy az otthoni vásárlók és a helyi készítők is jól járnak vele, ha magunk is megpróbálkozunk a méltányos kereskedelemmel.

ˇ Részletek...

Rövidebb és hosszabb távra önkénteseket szervezünk Indiába, akik részt vesznek az indiai tevékenységünk szervezésében, tanítanak tanárhiánnyal küzdő falusi iskolákban, illetve a támogatott gyerekeknek adnak különórákat, hogy így is segítsük tanulmányaikat.

ˇ Részletek...

Fogadj örökbe!

Fairtrade

Önkéntesek Indiában

Ahhoz, hogy Földünk hosszú távon is élhető, szerethető hely legyen, nem csak a legszegényebb országokban élők megsegítésére van szükség. Legalább ilyen fontosnak érezzük az emberek egymás iránt érzett szolidaritásának erősítését, a más népek és kultúrák elfogadását, megbecsülését. Ennek érdekében ismeretterjesztő előadásokat és rendezvényeket tartunk mind itthon, mind külföldön.

ˇ Részletek...  

Ismeretterjesztő előadások, rendezvények

Kezdőlap

Az Alapítványról

Hírek, események

Tevékenységeink

Indiáról bővebben

Képek

"Sosem tudhatod, milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel, eredményük sem lesz."           

A fentieken túl is számos ötletünk, elképzelésünk van arról, hogy milyen programokat szeretnénk még indítani. Például megélhetést biztosító foglalkozások szervezése indiai falusi asszonyoknak, egészségügyi és környezetvédelmi oktatások, állatvédelmi program. Ha segíteni szeretnél ezek megtervezésében és elindításában vagy akár van egy saját ötleted, amit velünk együtt szívesen megvalósítanál, akkor kérünk keress meg minket! 

További programjaink

Kapcsolat:

ChanceIndia - Esély Indiának Alapítvány

1065 Budapest, Hajós utca 39. III. / 1

info@chanceindia.org