Kezdőlap

Az Alapítványról

Hírek, események

Tevékenységeink

Indiáról bővebben

Képek

"Sosem tudhatod, milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel, eredményük sem lesz."           

1. Válassz ki egy gyermeket az adatbázisból. 

2. Amennyiben további információra lenne szükséged akár az oktatási programról, akár a kiválasztott gyermekről és családjáról, akkor kérjük lépj kapcsolatba velünk a honlapon megadott elérhetőségek egyikén.

3. Töltsd ki a táv-örökbefogadáshoz szükséges adatlapot, amelyhez csatolva az összes támogatási feltétel is megtalálható. Tüntesd fel, melyik gyermeket szeretnéd támogatni (azonosító szám és név), a kiválasztott fizetési módot és az adataidat, majd az adatlapot küld vissza nekünk emailen: info@chanceindia.org vagy postán: 1065 Budapest, Hajós utca 39. III. / 1.

4. Az adatlap beérkezését követően a lehető legrövidebb időn belül visszajelzünk Neked a megadott elérhetőségeken (email, fax vagy telefon), illetve a beküldött adatlap és a támogatási feltételek általunk aláírt változatát eljuttatjuk a részedre (postán vagy e-mailen) .

5. Annak megfelelően, amit az adatlapon vállaltál, küld el az első fizetőrészletet az adatlapon megjelölt számlaszámra. Ne felejtsd el feltüntetni a gyermek adatbázisban használt azonosító számát, ami megkönnyíti az adminisztrációt. Ezáltal az  “örökbefogadás” megtörtént, és a gyermek elkezdheti iskolai tanulmányait. Szükség esetén a gyermek számára iskolai felkészítő oktatást  szervezünk még az iskolai tanulmányok megkezdése előtt.

6. A gyermekkel kapcsolatos eseményekről és a gyermek iskolai előrehaladásáról folyamatosan tájékoztatunk, illetve a befizetésekről történő elszámolást minden támogató számára egyszerűen hozzáférhetővé tesszük.

7. Amennyiben a támogatás összegéről szeretnél adóigazolást kérni, kérjük ezt jelezd felénk, és év végén kiállítjuk számodra.

 

Tanévkezdés Indiában és a támogatás:

Indiában a tanév általában április elején vagy július elején kezdődik, előbbi esetben a tanév közben azonban – az időjárási viszonyok miatt – egy hosszabb  tanítási szünet van május közepétől június végéig. A támogatott gyermek általában a tanév kezdetekor kezdheti el a tanulást az iskolában, de a legtöbb esetben szükséges egy előzetes felkészítés is, amelyet a támogatás megkezdésétől biztosítunk a gyerekek számára. Gyakran előfordul, hogy olyan gyerekek is bekerülnek a programba, akik ugyan elkezdtek egy tanévet az iskolában, de szüleik vagy nevelőszüleik szegénysége miatt később kimaradtak. Az ő támogatásuk bármikor elkezdhető, a szükséges felkészítés után azonnal folytatni tudják a tanulmányaikat.

Általános ismertetés

Támogatási összeg

Legfontosabb jellemzők

Hogyan támogathatsz?

A GYEREKEK

Kapcsolat:

ChanceIndia - Esély Indiának Alapítvány

1065 Budapest, Hajós utca 39. III. / 1

info@chanceindia.org